خانه / مقالات / دانه قهوه گواتمالا با بادی کامل و طعم شکلاتی

دانه قهوه گواتمالا با بادی کامل و طعم شکلاتی

دانه قهوه گواتمالا

دانه قهوه گواتمالا

گواتمالا یک کشوری است که در قاره مرکزی واقع شده است و از 159 و 107 کیلومتر مربع زمین و1730 کیلومتر مر بع آب را شامل میشود گواتمالا مرزهای مشترک با 4 کشور مکزیک .السالوادور .هندورا وبلیز که یک کشور واقع شده در شمال شرقی آمریکای مرکزی در دریای کارا ئیب را دارد دانه های قهوه که در گواتمالا رشد میکنند به طور کلی دارای خواصی از جمله مزه ای هستند که در یک بادی کامل و طعم و مزه کاکائو وشکااتی غنی و شیرینی را ارائه میدهد
مشخصات قهوه گواتمالا
اسیدیته تندوتیز و دلپذیر را دارد
بادی: کامل
و طعم شکلاتی شرین و طعم فندقی اندک را دارند
رایحه گیاهی گل و مرکبات را دارد
و فرایند تو لید آن شسته شده و خشک کردن آن زیر آفتاب است
دوره برداشت آن آپریل ودسامبر میباشد
ودر ارتفاع 1200 تا 1700 متر بالاتر از سطح دریا رشد می کند
و به طور کلی دانه قهوه خام به شدت سفت وسخت رشد می کند و دارای خواص اسیدیته گیاهی که اغلب تند یا شکلاتی بوده و جدیدا نشان داده شده است که یک اسیدیته سبک که در مناطق کوهستانی یا اقیانوس آرام ظاهر شده است و این قهوه به ارائه یک اسیدیته میوه ای و خوش طعم گرایش دارد

قهوه گواتمالا

دانه قهوه گواتمالا

یکی از بهترین خواصی که دارد آنتیکو است که برای عطر و طعمی خاص که بیشتر شبیه کاکائو است و شامل یک بادی کامل سنگین تر از یک قهوه معمولی و طعم تند آن در اغلب بسیار غنی میباشد شناخته میشود و آب و هوای مناسب و خاک حاصل خیز آن باعث شده که توسط سه آتشفشان احاطه شده است این قهوه ها را همه میشناسنند و طعم منحصر به فرد آن باعث شده که طعم خود را در روست و حتی اسپرسو حفظ کند یکی دیگر از قهو های خوب در گو اتمالا کوبان است که درشمال مرکزی گواتمالا رشد می کند و یک اسیدیته میو ه ای و یک عطر و بو دوست داشتنی و مزه گسی و سبکی دارد و یک مزه لطیف و ملایم اما هنوز پیچیده و خوش مزه را دارد و با طعم و رایحه میوه ای و خیلی ظریف و علاوه بر بادی سبک طعم و رایحه گیاهی شیرین ویک پایانی دلپذیر را دارد ودر مناطق مر تفع شمال گواتماللا رشد کرده و این منطقه یکی از بهترین قهو ه ها را تو لید میکند ودر حالی که رو بوستا یک طعم کاکائو و شکلات تلخ و شیرین را به ارمغان می آورد روش های در جه بندی قهوه سبز گو اتمالا
به یک سیستم درجه بندی تعریف میشود که شامل دانه های قهوه در ار تفاع بالاتر از 1350 متر از سطح دریا میرسد ویک سیستم کلاس بندی برای قهوه های خاص میباشد و در کل میتوان گفت در ارتفاع بالا چگالی دانه ها و سخت شدن آن ها از نظر کیفیت میباشد
تنوع گونه های قهوه گواتمالا
و همه این طعم ها از طعام مختلف قهوه هستنند و به صورت خشک شده و به عنوان فروختن به فروش کشاورزان کمک میکند در حالی به معنی غلاف پوست خود پوسته خشک شده دانه قهوه را دارد ودر حال حاضر در آمریکای شمالی و ارو پا توسط استار باکس در سال 2017 ادامه دارد
خرید دانه های گو اتمالایی
این کشور یک سابقه طولانی در صادرات قهوه خود دارد ودر میان روسترها بسیار رایج بوده و برندها و مخلوط هایی در قفسه ها و جود دارد که که باید از آن ها اجتناب کرد زیرا بر اثر آن از طریق توزیع و یا حمل ونقل دریایی و… در سفر هستند
واردات سبز قهوه با واسطه ها و توزیع کنندگان واقع در گو اتمالا برای وارد کردن قهوه به ایالات متحده و کانادا کار میکنند.

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

درباره ی coffee bag

همچنین ببینید

دانه قهوه کاستاریکا

دانه قهوه کاستاریکا

دانه قهوه کاستاریکا چه نوع دانه ای است ؟ کاستاریکا یکی از اصلی ترین نقش …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *