خانه / مقالات / قهوه عربیکا نیکارا گوئه

قهوه عربیکا نیکارا گوئه

قهوه عربیکا نیکارا گوئه

یکی از بهترین دانه ها در قهوه آمریکای مرکزی است که عطر و بویی خیلی خاص به خود را دارد و دارای طعمی ملایم که همه از آن استقبال میکنند و کافیئن قهوه نیکارا گو ئه متوسط است و کسانی از جمله سامندان میتوانند از آن استفاده کنند و از یک فنجان قهوه عربیکا لذت ببرندو این کشور نقش بسیار مهمی در اقتصاد . تاریخ و فرهنگ این کشور ایفا میکند و یکی از محصولات کشاورزی این کشور به حساب می آید و عمده قهوه تولیدی این کشور نیکارا گو ئه مانند دیگر کشور های مرکزی از گونه عربیکاست که اصولا در جنگل های سایه رو رشد میکنند

دانه قهوه نیکاراگوئه

قهوه نیکاراگوئه

این کشور نیزمثل کشور های قاره آمریکا مانند گو اتمالا و ال سالوادور در حال تجر بهی دوران پس از جنگ داخلی و همچنین بلایای طبیعی است و این قهوه در حال پیدا کردن جای خود در بازار تخصصی آمریکا ست و دلیل آن سیاست ها و تحریم های ایالات متحده در دوران جنگ بوده ودر سال هایی این کشور اجازه ورود محصولات خود را به کشور آمریکا نداشت
قهوه کشورهای آمریکای مرکزی
این میوه قهوه در خاک حاصل خیز به دست آمده و از فعالیت های آتش فشانی در ارتفاعات بالا و کوهستانی رشد میکند و بهترین ارتفاع برای کشت گونه عربیکا ارتفاع 800 متر بالاتر از سطح دریا است

پیشینه قهوه در نیکاراگوئه

تولید زیاد قهوه در دهه 1850 شروع شد ودر دهه 1850 به اوج خود رسید قهوه در زمان بسیار کمی توانست به اولین ومهمترین محصولات این کشور خود را تبدیل کند و جایگاه خود را بعد از آن حفظ کند در اوایل قرن بیستم دولت نیکارا گوئه به کشت قهوه این کشور علاقه بسار زیادی نشان داد و با این استقبال او مشوق ها و تخفیف های مالیاتی کشاورزان را به کشت بیشتر قهوه علاقه مند کرد و این اقدامات این بود که تا دهه 80 بیش از 2100 کیلومتر این زمین ها به زیر کشت قهوه رفتند و مشکلاتی از جمله وجود بستر های مناسب حمل و نقل از جمله مشکلاتی بود که کشاورزان برای کشت قهوه در بازارهای جهانی با آن مو اجه بودند ودر گذشته قهوه نیکارا گو ئه به ارو پا صادر میشده و همین امر باعث دلا های ارو پایی نسبت به رقبای آمریکایی خود برای تولید قهوه شوند

دانه قهوه نیکاراگوئه

مناطق رشد قهوه

بهترین مناطقی که برای رشد قهوه در نیکاراگوئه بود عبارت است از:
ماناگوا .سن مارکو .دیر با مبا .جینو تپه در حوالی مناطق گرانادا . در یاچه نیکاراگوئه .چنتالس و نوا سگوویا و به صورت تاریخی در بهترین قهوه نیکارا گوئه در مناطق ماتا گا لپا و جنیو تگا رشد میکند و بیشترین تولید قهوه در منطقه ماناگوا صورت میگیرد و قهوه با کیفیت این منطقه شنا خته میشود

خواص طعمی قهوه نیکارا گوئه

از جمله این خواص میتوان به طعم ملایم آن میو ه ای با مزه ی شکلاتی عمیق شیرین و بالانس به همراه اسیدیته شبیه قهو ه های آمریکای جنوبی و بادی متو سط تا کامل همراه با مز ه ای وانیل و مغز بو داده اشاره کرد ولی قهوه شرکت پرود و کوپ از منطقه سگووویا نمو نه خوبی از این گونه قهو ها است و بقیه قهوه ها طعمی مشابه به قهوه آمریکا مرکزی را دارند که اصولا اسیدیته و بادی بادی متوسط و ته مزه وانیل و مغز را دارند.
اینستاگرام و تلگرام : @mehrsam_coffee

 

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

درباره ی coffee bag

همچنین ببینید

دانه قهوه کاستاریکا

دانه قهوه کاستاریکا

دانه قهوه کاستاریکا چه نوع دانه ای است ؟ کاستاریکا یکی از اصلی ترین نقش …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *