خانه / مقالات / دانه قهوه سوماترا وآشنایی با خصوصیات این دانه قهوه

دانه قهوه سوماترا وآشنایی با خصوصیات این دانه قهوه

دانه قهوه سوماترا وآشنایی با خصوصیات این دانه قهوه

اگرجزء طرفداران قهوه هستید حتما تا حالا اسم قهوه سوماترا به گوشتان خورده است.

این قهوه دارای طعمی منحصر به فرد است و به عنوان یکی از بهترین و خاص ترین قهوه های دنیا شناخته میشود.

در هنگام نوشیدنی دانه قهوه سوماترا ، اگر بار اولتان باشد دو حالت برای شما پیش می آید.

یا اینکه عاشق این دانه قهوه میشوید و یا اینکه دیگر هیچگاه این دانه قهوه را امتحان نخواهید کرد.

اما دلیل این طعم متفاوت قهوه سوماترا چیست و چرا به این شهرت رسیده است؟

دانه قهوه سوماترا دارای چه خواصی میباشد و چگونه باید آن را دم نمود؟

در ادامه با کافه بگ همراه باشید تا جواب تمامی سوالات گفته شده در بالا را به دست آورید.

قهوه سوماترا چیست؟

قهوه سوماترا یکی از محبوبترین قهوه های جهان میباشد و نام این دانه قهوه از جزیره ای که این دانه در آنجا تولید میشود گرفته شده است.

سوماترا ششمین جزیره بزرگ جهان میباشد که در غرب اندونزی واقع شده است و حدود 50 میلیون نفر در آن زندگی میکنند.

تولید قهوه در جزیره سوماترا به سال 1884 میلادی باز میگردد.

یکی از ویژگی های اصلی قهوه سوماترا طعم شگفت انگیز و منحصر به فرد این دانه قهوه میباشد که در آب و هوای گرم و مرطوب کشت میشود.

حزیره سوماترا در نزدیک خط استوا واقع شده است و همین امر سبب شده تا آب و هوای گرمسیری این منطقه بسیار مناسب برای کشت مرغوب ترین قهوه ها باشد.

دانه قهوه سوماترا

مشخصات کلی دانه قهوه سوماترا

دانه قهوه سوماترا از گونه عربیکا میباشد و اسیدیته این دانه قهوه کم است.

عطر دانه قهوه سوماترا شبیه به میوه ها و گیاهان میباشد و طعمی خاکی و ملایم را با خود به همراه دارد.

دانه قهوه سوماترا معمولا به صورت مدیوم الی دارک رست میشود و مورد استفاده قرار میگیرد و کافئین نسبتا بالایی دارد.

ویژگی های طعمی دانه قهوه سوماترا

طعم قهوه سوماترا با دیگر قهوه ها تفاوت بسیاری دارد.
بعضی از افراد طعم قهوه سوماترا را به نوعی قارچ وحشی توصیف میکنند و برخی دیگر نیز بر این عقیده هستند که طعم دانه قهوه سوماترا همانند ترکیبی از فلفل دلمه ای ، سرکه بالزامیک و شکلاتی مانند میباشد.

دلیل اصلی خاکی بودن طعم دانه قهوه سوماترا ، استفاده از روش تخمیری میباشد که در مراحل آماده سازی این دانه قهوه استفاده میشود.

در دیگر کشورها ، خاکی بودن طعم دانه قهوه نشانگر بی کیفیت بودن دانه قهوه میباشد اما در قهوه سوماترا این طعم ، طعمی کاملا طبیعی است.

دانه قهوه سوماترا

چگونگی تولید و فراوری دانه قهوه سوماترا

هر قهوه هنگامی که آماده شود مراحلی را میگذراند . در سوماترا به دلیل آب و هوای مرطوب نمیتوان این دانه قهوه را همانند دیگر کشورها فراوری نمود از این رو هربار که کشاورزان قهوه را میچینند ، تنها چهار ساعت فرصت دارند تا آنان را خشک نمیاند.

از این رو بر خلاف دیگر قهوه ها که 11% رطوبت در آنها باقی میماند ، در قهوه سوماترا حدود نیمی از رطوبت در دانه قهوه باقی میماند.

درون هر میوه قهوه ، علاوه بر دانه قهوه چند لایه پوست نیز وجود دارد؛ برای تهیه قهوه سوماترا ابتدا پوست بیرونی قهوه را جدا میکنند و دانه ها را درون کیسه مخصوص قرار میدهند.

سپس روز بعد دانه ها را میشورند تا باقی مانده میوه قهوه از دانه قهوه جدا شود؛ بعد از انجام اینکار یک لایه پوست نازک بر روی قهوه باقی مانده است که برای جدا سازی آن ، دانه را در برابر نور خورشید قرار میدهند و در هنگام جابجایی دانه ها به انبار ، پوست نازک آنان نیز جدا میشود.

در نظر داشته باشید که در تهیه دانه قهوه سوماترا از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نمیشود و تهیه قهوه در این جزیره کاملا به صورت ارگانیک صورت میگیرد.

زنان سوماترا نقش بسیار مهمی در تولید قهوه سوماترا دارند و به طور کلی میتوان گفت که 80% از تولیدات قهوه سوماترا بر عهده زنان میباشد.

بسیاری افراد عقیده دارند که زنان سوماترا آموزش رسمی در زمینه تهیه قهوه ندیده اند اما تولید قهوه در بین زنان سوماترایی نسل به نسل به آنان انتفال داده شده و آنان به بهترین شکل ممکن این کار را انجام میدهند.

دانه قهوه سوماترا

خواص دانه قهوه سوماترا

بعضی از خاصیت های دانه قهوه سوماترا عبارت اند از :

چربی سوزی
کاهش وزن
هوشیاری
افزایش انرژی
بهبود عملکرد فیزیکی
کاهش ابتلا به دیابت نوع 2
پیشگیری از آلزایمر
سلامت کبد
کاهش خطر ابتلا به پارکینسون
بهبود روحیه
کاهش افسردگی
کاهش خطر بروز سکته
پیشگیری از سرطان

خاصیت آنتی اکسیدانی
افزایش طول عمر

نکات مهم در تهیه قهوه سوماترا

در نظر داشته باشید که قهوه سوماترا را در یخچال نگه داری ننماید و تا قبل مصرف آن را درون درب بسته و بدون هوا نگه داری نمایید.

خرید دانه قهوه سوماترا

شما خریداران و مصرف‌کنندگان دانه‌های قهوه در ایران می‌توانید دانه‌ مرغوب قهوه  را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129770370  محمد مهرسام

اینستاگرام :@mehrsam_coffee

وب سایت : www.coffeebag.ir

آدرس دفتر: خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن،کیفیت بالا و پشتیبانی حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید

درباره ی coffee bag

همچنین ببینید

قهوه سرد

قهوه سرد و ویژگی های جالب درباره این نوشیدنی خوش مزه

قهوه سرد و ویژگی های جالب درباره این نوشیدنی خوش مزه قهوه سرد یا همان …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *