خانه / مقالات / دانه قهوه سیدامو محصول کشور اتیوپی

دانه قهوه سیدامو محصول کشور اتیوپی

دانه قهوه سیدامو محصول کشور اتیوپی

یکی از مناطق خوب کشور اتیوپی منطقه سیدامو است که قهوه های بسیار خوبی را تولید میکند.

سیدامو در آفریقا میباشد و قاره آفریقا از زمان های گذشته تا به امروز جزئی از بهترین مناطق برای کشت قهوه بوده است.

سیدامو یکی از منطقه های خوب برای کشت قهوه در اتیوپی میباشد و درختان این منطقه در ارتفاع 1500 الی 2200 متر بالاتر از سطح دریا رشد میکنند.

شرایط مناسب رشد و همچنین ارتفاع مناسب از سطح دریا در سیدامو سبب شده که قهوه های این منطقه ، نسبت به دیگر مناطق دیر تر رشد کنند و از این رو میتوانند مواد مغذی و معدنی بیشتری را جذب نمایند و در نهایت طعم قهوه به دست آمده بهتر و قویتر خواهد بود.

دیر رشد کردن دانه های قهوه سبب میشود که دانه ها سخت تر از قهوه هایی شوند که در ارتفاع پایین رشد میکنند.

طبق حرف هایی که راجب قهوه سیدامو گفته شد میتوان نتیجه گرفت که قهوه سیدامو جزئی از مرغوبترین و محبوبترین دانه های قهوه به شمار می آید و همچنین یک منطقه بسیار عالی و خوب برای کشت قهوه میباشد.

از خصوصیات عطری و طعمی دانه قهوه سیدامو میتوان به میوه ای بودن عطر آن اشاره نمود ؛ از آنجا که در منطقه سیدامو گونه های متفاوتی از قهوه کشت میشود ، از این رو میتوان طعم های پیچیده بسیاری را در قهوه سیدامو حس نمود.

بخشی از قهوه سیدامو به روش خیس فراوری میشود و مابقی آن به روش خشک تهیه میشود.
برخی نظریه ها وجود دارد که می گویند اولین گیاه قهوه در سیدامو اتیوپی کشف شده است.

قهوه سیدامو

ویژگی های کلی دانه قهوه سیدامو

قهوه سیدامو از گونه 100% عربیکا میباشد و عطری شبیه به مرکبات و کاکائو را در خود جای داده است.

تلخی قهوه سیدامو متوسط است و همچنین ته مزه ای شبیه به مرکبات و لیمو را در خود جای داده است.

اسیدیته متوسط دانه قهوه سیدامو و غلظت متوسط آن و همچنین رشد در ارتفاع 1500 الی 2200 متر از سطح دریا سبب شده است تا این دانه قهوه از مرغوبیت بالایی برخوردار باشد.

قهوه سیدامو و اولین خاستگاه قهوه عربیکا

اولین قهوه کشف شده از نوع عربیکا بوده است و برای اولین بار در کشور اتیوپی کشف شده است.
این گونه قهوه جزئی از مرغوب ترین دانه های قهوه در سراسر جهان محسوب میشود و در صنعت قهوه اتیوپی جایگاه بسیار مهمی را به خود اختصاص داده است.

افسانه تاریخ قهوه اتیوپی

کشف قهوه در اتیوپی به قرن 11 بر میگردد ؛ در آن زمان چوپانی به نام کالدی دید که گوسفندانش بعد از خوردن میوه های یک گیاه ، انرژی بسیاری دریافت کرده اند و بالا و پایین میپرند.

بعد از اینکه کالدی این صحنه را دید ، مقداری از گیاهان را با خود برداشت و پیش بزرگان مذهبی آن زمان برد.

قهوه اتیوپی در داشتن تنوع بینظیر است و در دنیا حرف اول را میزند.

در ساحل دریای سرخ در غرب کشور اتیوپی ، هنوز که هنوزه دانه های قهوه در درختچه های وحشی برداشت میشود و کشور اتیوپی به عنوان پنجمین تولید کننده بزرگ قهوه در جهان شناخته میشود.

حدود نیمی از قهوه ای که در اتیوپی به دست می آید صرف مصرف داخلی میشود و صادرات این کشور تنها 3% از میزان قهوه جهان را تامین میکند.

قهوه سیدامو

انواع نژاد های قهوه اتیوپی

قهوه اتیوپی دارای گونه های متفاوتی است که برخی از این گونه ها عبارت اند از :

بالی ، آرسی ، بورنا ، ببکا ، ولایتا ، تپی ، کافا ، گیمبی ، ایلوبابور ، گوجی ، اورومیا ، یرگاشف ، سیدامو

در ادامه با کافه بگ همراه باشید تا با خصوصیات بعضی از گونه های گفته شده به طور خلاصه آشنا شوید.

قهوه هراری

قهوه هراری دارای طعمی تند میباشد و این قهوه با نام دیگر قهوه وحشی و یا قهوه سنگین معروف میباشد که در منطقه ای به نام اورومیا یا همان هرار قدیم کشت میشود.

قهوه یرگاشف

مشهورترین قهوه کشور اتیوپی ، قهوه یرگاشف میباشد که این قهوه دارای غلظتی متوسط و طعمی شیرین و همانند گل میباشد.

بیشتر قهوه های یرگاشف به روش خیس فراوری میشود ؛ درست است که یرگاشف جزئی از منطقه سیدامو به حساب می آید اما کیفیت قهوه یرگاشف از قهوه سیدامو بیشتر است.
فراوری خیس قهوه یرگاشف سبب شده که این قهوه عطری شبیه به یاس و مرکبات را به دست آورد و همچنین مزه ای شبیه به وانیل به دست آورد و ته مزه ای همچون انگور سفید را در ذهن قهوه خورها باقی بگذارد.

قهوه جیما

یکی از محصولات منطقه ایلوبابور و کافا قهوه جیما است.
اگر قهوه جیما به روش خس فراوری شود سبب میشود که اسیدیته آن کاهش یابد و همچنین طعم بسیار خوبی به دست آورد؛ اما هنگامی که این قهوه به روش خشک فراوری میشود دچار طعم بسیار ناپسند و دارویی میشود.

قهوه گیمبی

غلظت قهوه گیمبی از دیگر قهوه های موجود بیشتر میباشد و معروفیت آن به دلیل طعم پیچیده و طعم تیز اسیدیته آن میباشد.

قهوه لیمو

در منطقه های غربی کشور اتیوپی قهوه لیمو کشت میشود و غلظت متوسط این دانه قهوه سبب شده است که این قهوه بسیار شبیه به قهوه سیدامو باشد.

قهوه لکمپتی

ویژگی های قهوه لکمپتی به طور خلاصه داشتن اسیدته متوسط ، جای دادن طعم برخی میوه ها درون خود و غلظت بالا و دوست داشتنی این دانه قهوه میباشد.

قهوه سیدامو

خصوصیات طعمی و مشخصات کلی قهوه سیدامو

قهوه سیدامو به طور کلی دارای طعمی میوه ای و گلی میباشد و معمولا اسیدیته این قهوه بالا است.

عربیکا بودن قهوه سیدامو سبب اسیدیته بالای آن شده است و دانه قهوه سیدامو بیشتر به صورت مدیوم رست میشود و مورد استفاده قرار میگیرد.

خرید قهوه سیدامو

شما خریداران و مصرف کنندگان دانه های قهوه در ایران می توانید دانه مرغوب قهوه را به صورت آنلاین تهیه نمایید. جهت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طریق کانالهای ارتباطی زیر با ما تماس حاصل بفرمایید.

شماره تماس : 09129770370 محمد مهرسام

اینستاگرام :@mehrsam_coffee

وب سایت : www.coffeebag.ir

آدرس دفتر : خیابان امام ، میدان شورا ، پاساژ ثنا ، طبقه همکف واحد 23

شرکت بازرگانی عقاب سبز مهرسام عرضه کننده انواع دانه قهوه در ایران

خریدی مطمئن ،کیفیت بالا و پشتیبانی حتی بعد از ارسال

قهوه را شرکتی ، ارزان و با ضمانت کیفیت و فروش بخرید

ارسال بار به تمامی نقاط ایران

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، برای اطلاع دقیق و لحظه ای قیمت به روز دانه قهوه با ما تماس بگیرید و یا از صفحه قیمت روز قهوه (اینجا) دیدن نمایید، همچنین برای اطلاع کامل و جامع درباره دانه قهوه به صفحه مقالات (اینجا) ما مراجعه فرمایید و با نظرات و پیشنهادات خود مارا در این امر یاری نمایید 

درباره ی coffee bag

همچنین ببینید

قهوه سرد

قهوه سرد و ویژگی های جالب درباره این نوشیدنی خوش مزه

قهوه سرد و ویژگی های جالب درباره این نوشیدنی خوش مزه قهوه سرد یا همان …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *